Andere activiteit kiezen?

Rondvaart op de Mooie Nel

Varen over de Mooie Nel, de Binnenliede en langs pittoresk Spaarndam is heerlijk. De Spaarneboot van Dynamique kan tot 25 personen tegelijk rondvaren.

Een boottocht door de Haarlemse grachten zijn ook mogelijk. De opstaplocatie kan dan in overleg bepaald worden. Het leuke van onze boot is dat we in tegenstelling tot veel andere rondvaartboten echt onder alle bruggen door kunnen. Ook de extreem lage bruggetjes bij het Statenbolwerk-Kinderhuis Singel. Wel even bukken. De rondvaart door Haarlem wordt dan echt een rondje Haarlem in plaats van een heen en weer over het Spaarne. Bij slecht weer kan er een regenkap op de boot gezet worden. Catering aan boord kan worden verzorgd, maar zelf meenemen is ook toegestaan.

Ter afsluiting van deze leuke tocht biedt Dynamique mogelijkheden voor nog een sportieve activiteit, een barbecuebuffet of diner.

Tip: voor wie geïnteresseerd is in de historie en de culturele wetenswaardigheden van Haarlem is het een goed idee om een stadsgids mee aan boord te vragen. Dynamique organiseert dat graag voor u.

Locatie