Andere activiteit kiezen?

Waterfietsen bij De Watergeus

Een dagje op het water met een waterfiets! Hoe leuk is dat! Bij outdoorcentrum De Watergeus liggen de waterfietsen al op je te wachten.

Heb je zin in een rondje van vier kilometer? Dan volg je gewoon je neus en kom je na een tijdje gewoon weer uit waar je begonnen bent. Onderweg heb je voldoende tijd om het leven vanaf het water te ervaren. De natuurlijke oevers met wuivende rietkragen maken de kans groot dat je een ijsvogel spot.

Halverwege het rondje kun je even aanleggen bij Informatieboerderij Zorgvrij. De aanlegsteiger is hier speciaal voor gemaakt. Je kunt een bezoek brengen aan de boerderij, om een lekkere fles koude melk te kopen, of je kan op het terras van Onder de Platanen een verse kop koffie of heerlijke muntthee te drinken. Heb je meer tijd dan is die pannenkoek natuurlijk ook heerlijk. Het is maar waar je zin in hebt. Met een goedgevulde maag kun je er weer tegenaan!

Openingstijden
Bij outdoorcentrum De Watergeus in Buitenhuizen liggen de kano’s voor je klaar. Van april tot en met september is De Watergeus op mooie dagen bij de locatie aanwezig. Daarnaast is de Watergeus gedurende het jaar telefonisch en per e-mail te bereiken.

Locatie