Andere activiteit kiezen?

Boerenjongens en -meiden op Zorgvrij

Een echt boerendiploma op zak. Dat is toch wel heel erg gaaf!

Ieder jaar in september start de boerenjongens en-meidenclub. Kinderen tussen 7 en 10 jaar zijn iedere derde woensdagmiddag van de maand van harte welkom om al spelend te leren over de boerderij!

Wat gaan we doen?
Iedere maand is er een ander thema rond de boerderij en natuurlijk altijd met een leerzaam tintje maar vooral heel leuk en creatief! We starten met kennismaken met elkaar. Door de verschillende spelletjes van het boerenpartijtje te spelen leren we elkaar beter kennen voor de komende maanden.

Andere thema’s die de revue passeren zijn: de moes- en geurtuin, hoe maak je kaas, van graan tot pannenkoek, bijen, hoe slim zijn varkens. Als kers op de taart is er de schaapscheerdag en mogen de kinderen de boer helpen met het voeren van de kalfjes en in het voorjaar de lammetjes.

Heerlijk creatief aan de slag door te knutselen, een bijenwaskaars rollen, een schapenpotje maken en een spaarvarken pimpen. Hoe leuk is dat!

Nuttige info
Vanaf september tot en met juni vinden de clubbijeenkomsten iedere derde woensdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur. Er zijn 10 bijeenkomsten en de kosten om lid te worden bedragen €75,00.
Opgeven kan tot 1 september via zorgvrij@spaarnwoude.nl Ook kun je hier terecht voor vragen over de club.

Let op! Inschrijvingen voor de club gaan altijd razendsnel. Vol = vol!

Locatie