Boerenjongens en -meiden op Zorgvrij

Vanaf september starten we de boerenjongens en -meidenclub. Een echt boerendiploma op zak. Dat is toch wel heel erg gaaf!

In september start de boerenjongens en-meidenclub. Kinderen tussen 7 en 10 jaar zijn iedere derde woensdagmiddag van de maand van harte welkom om al spelend te leren over de boerderij!

Wat gaan we doen?
Iedere maand is er een ander thema rond de boerderij en natuurlijk altijd met een leerzaam tintje maar vooral heel leuk en creatief! We starten met kennismaken met elkaar. Door de verschillende spelletjes van het boerenpartijtje te spelen leren we elkaar beter kennen voor de komende maanden.

Andere thema’s die de revue passeren zijn: een winterwandeling en zuurkool maken, de schapen en hun wol, eten uit de natuur, over dieren zoals vogels en vlinders, kom alles te weten over het wintervoer van de dieren. Aan het einde van het jaar vieren we kerst en is het super knus. En natuurlijk mogen de kinderen de boer helpen met het voeren van de kalfjes en in het voorjaar de lammetjes. 

Iedereen wordt ineens super creatief want we gaan knutselen, strokransen maken, mozaïeken, vogelkastjes timmeren, en een memobord maken met vlinders. Hoe leuk is dat!

Nuttige info
Vanaf september tot en met juni vinden de clubbijeenkomsten iedere derde woensdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur. Er zijn 10 bijeenkomsten en de kosten om lid te worden bedragen €75,00 voor een heel jaar.

Opgeven kan tot 1 september via zorgvrij@spaarnwoude.nl Ook kun je hier terecht voor vragen over de club.

Let op! Vol = vol!

Locatie