Gezocht: iemand die zin heeft om in de geurtuin te werken

Publicatiedatum: 28 mei 2018

Als vrijwilliger lever je een bijdrage aan het beheer van de tuinen van Informatieboerderij Zorgvrij

De tuinwerkgroep bestaat uit een aantal vaste vrijwilligers die iedere week een aantal uren komen helpen. Vooral in de zomermaanden (mei tot en met september) kunnen ze wel een paar handen extra gebruiken. Vind jet het fijn om buiten bezig te zijn? Houd je van tuinieren en zelfstandig werken? Misschien is dit dan wel iets voor jou. Het recreatieschap Spaarnwoude is voor informatieboerderij Zorgvrij opzoek naar mensen die graag één of twee dagdelen per week komen helpen met schoffelen en wieden in de geurtuin. Je kunt de dagdelen zelf indelen.

Bert Koning is al zeven jaar vrijwilliger op Zorgvrij. ‘Groene vingers hoef je niet te hebben, dat leer je vanzelf. Of je kunt een cursus volgen, bijvoorbeeld fruitbomen leren snoeien. Het is zeer afwisselend werk. En je bent lekker buiten bezig’.

Spreekt het vrijwilligerswerk je aan of wil je meer  informatie over het vrijwilligerswerk dan kan je een e-mailtje sturen naar zorgvrij@spaarnwoude.nl.

Ook voor andere vrijwilligersklussen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen. Kijk voor meer informatie op www.informatieboerderijzorgvrij.nl/vrijwilligers.

 


Meer nieuws