De beste adresjes om af te koelen

Publicatiedatum: 20 juli 2018

Een hittegolf overspoelt ons land!

Terwijl de temparturen stijgen op deze planeet ben je steeds harder toe aan een beetje verkoeling. Oververhit trek je de ijskast open, om tot de ontdekking te komen dat je niet de enige was die het warm had. Wat doe je?

Blijf je zitten tot je smelt in je woonkamer met extra isolerende anti-inbraak HR++ raampartijen op het zuiden- wat in de makelaarsbrochure toch zo aantrekkelijk klonk- of stap je op de fiets, geniet je onderweg van het verfrissende windje dat langs je gutsende oksels waait en zet je koers richting het platteland, waar de wind vrij spel heeft en de ijsjes gretig aftrek vinden op de mooiste terrassen langs het water? Wij adviseren je het laatste.

Stap op de fiets voor een portie ijskoud geluk. Wij helpen je een handje op weg en hebben vast de beste adresjes voor je uitgezocht. 

Villa Westend: hip en healthy

Hippe healthfreaks en verantwoorde moeders kunnen terecht bij Villa Westend voor 100% vers fruitijs op een stokje, uiteraard gluten-, lactose en E-nummer vrij. Of ga je stiekem toch een voor een ijskoude cheesecake met kersen en cookies? Wij laten de keuze aan jou!

Onder de Platanen: ouderwets lekkere ijsco’s

Op het terras van Onder de Platanen zit je heerlijk in de schaduw van de bomen. Hier worden echte ouderwetse softijsjes verkocht. Lekker vol en romig, met of zonder spikkels. Op en top jeugdsentiment!

 2018 07 nice ijs // knijp-aardbei-800-x-550-e1495635075863.jpg (13 K)

Paviljoen Loef: fris en fruitig

Vanuit je strandstoel kijk je uit over het water met een fruitijsje in de hand. De ijsjes van NICE zijn plantaardig, biologisch en energieneutraal geproduceerd. Zo kun je zonder schuldgevoel verder mijmeren over klimaatveranderingen en of je hier nou eigenlijk wel of niet blij mee bent. (N)ice toch? 

Cafetaria Visser: ijskoud geluk

Een milkshake, oubliehoorn of kinderijsje, bij Cafetaria Visser weet je wat je krijgt. Terwijl je op de pont wacht, haal je even snel een ijsje, om op te eten tijdens de overtocht. Zo simpel kan genieten soms zijn.


Meer nieuws