Geniet van de zomer

Publicatiedatum: 23 juli 2018

Het is zomer en dus weer tijd om er op uit te trekken om het echte vakantiegevoel te ervaren.

Actief in het groen
Dan kan je terecht bij één van de vele ondernemers in het gebied. Zij bieden een breed scala aan activiteiten aan. Zo kan je kanoën, zeilen, waterfietsen, vlot varen, golfen, steppen, skeeleren, joggen, of paardrijden. En dat is nog maar een greep uit alle activiteiten die in het gebied te doen zijn. Ook voor de stoere actieveling is er genoeg aanbod. Een ware belevenis is het rijden op een quad op het speciale parcours, of kom paintballen, klimmen of indoorskiën.

Fietsen en wandelen
In het recreatiegebied kan je fantastisch fietsen, wandelen of mountainbiken. Volg één van de uitgezette routes via de knooppunten en geniet van de verrassend groene omgeving. Voor mountainbikers is er een speciaal parcours op de uitzichtheuvels in Oosterbroek of in de Groene Weelde. De routes zijn verschillend van lengte, hebben een eigen karakter en zijn gratis te downloaden via de website. 

Een langer verblijf
Zin om langer te blijven? In Spaarnwoude kan je overnachten bij Droomparken Buitenhuizen en Spaarnwoude, logeren in het Fletcher hotel Spaarnwoude, kamperen bij de boer op camping Blauhek, of slapen in de bed en breakfast van Villa Zomerdijk of Velserhoeve.

Zomeractivitieten voor kinderen op Zorgvrij
Op boerderij Zorgvrij worden voor kinderen tot en met 12 jaar in de schoolvakantie allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Op 1 augustus wordt er weer voorgelezen voor de kleintjes. Theater “Poppekus” speelt “Door en Roosje” op 2 augustus en op 5 augustus organiseert Natuuriseenfeest een waar Piratenfeest.

Kijk voor het complete aanbod aan activiteiten op www.spaarnwoude.nl


Meer nieuws