Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village komen er aan!

Publicatiedatum: 5 juli 2021

Spaarnwoude staat in de maand augustus in het teken van drie spectaculaire evenementen.

  • 14 augustus: Dance Valley van 12:00 tot 23:00 uur
  • 15 augustus: Dutch Valley van 13:00 tot 23:00 uur
  • 21  en 22 augustus: Latin Village van 13:00 tot 23:00 uur

Bereikbaarheid gedurende de evenementen
Gedurende de evenementen is het gebied Oosterbroek in Spaarnwoude beperkt toegankelijk. Het vriendelijke verzoek aan bezoekers rekening te houden met oponthoud en verkeersdrukte. Extra drukte wordt verwacht tussen 13:00 en 18:00 uur en tussen 22:00 en 01:00 uur. Er blijven voldoende parkeermogelijkheden in het gebied, houd er wel rekening mee dat het soms iets verder lopen is naar de plek van bestemming.

Bereikbaarheid tijdens de op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw het evenement start op zaterdag 31 juli en de afbouw is naar verwachting gereed op vrijdag 27 augustus 2021. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied.

Bereikbaarheid van ondernemers
De ondernemers in het gebied blijven bereikbaar. Bij twijfel over de bereikbaarheid en openingstijden kijk dan op de website van de ondernemer of neem contact op met de ondernemer.

2021 Evenementen Dutch Dance en Latin // 2021_dv_duv_lv_omleidingen_afsluitingen_v2_002.jpg (53 K)

Download hier het kaartje 

Geluid
Voorafgaand het evenement worden enkele geluidstesten gedaan. Zowel de organisatie, als de omgevingsdienst, zullen middels geluidsmetingen op diverse locaties de geluidsniveaus controleren en er op toezien dat de geluidsnormen niet worden overschreden.

LET OP!
In de gehele periode zijn er meer verkeersbewegingen in het gebied. Houd rekening met extra drukte en een langere reistijd. Gedurende het evenement staan er verkeersregelaars verspreid door het gebied om het verkeer in goede banen te leiden. Stel gerust je vraag!

Contact
Voor vragen op de evenementdagen: Dance Valley en Dutch Valley via info@udc.nl  of 020-4936050 en LatinVillage via omgevingsregisseur@latinvillage.nl of 06 – 85 72 32 74

 


Meer nieuws