Haarlem Jamborette in de Houtrak

Publicatiedatum: 11 juli 2019

Dit jaar vindt het scouting evenement Haarlem Jamborette van 28 juli tot 6 augustus in de Houtrak plaats.

Het internationale scouting kamp van Europa komt naar de Houtrak. Ruim 3500 scouts zullen in deze 10 dagen allerlei activiteiten doen in de Houtrak en omgeving.

Op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied. De opbouw van het evenement start op 20 juli en het evenemententerrein bij de entrees (toegangsbruggen) zijn voorzien van afsluitbare poorthekken. De afbouw is naar verwachting gereed op maandag 12 augustus. In deze periode is het evenemententerrein, rondom het meertje / terrassenheuvel, niet toegankelijk. Dit wordt aangegeven in het rood op onderstaand kaartje. In het zwart wordt aangegeven welke route toegankelijk blijft.

2019 evenemententerrein Awakenings // evenemententerrein.gif (452 K)

Contact
Meldingen van vuil, tips en complimenten zijn welkom bij de organisatie info@haarlemjamborette.nl. Mocht er overlast ontstaan op het gebied van geluid, omgeving of andere zaken bel dan de speciale klachtentelefoon van de gemeente Haarlemmermeer op 0900 1852.


Meer nieuws