Keltfest in de Groene Weelde

Publicatiedatum: 9 mei 2019

Keltfest vindt dit jaar plaats op 25 en 26 mei in de Groene Weelde en de Plesmanhoek.

Keltfest, dat jaarlijks 10.000 bezoekers trekt, neemt bezoekers mee terug in de tijd van de Kelten. Met ambachten, workshops als boogschieten en smeden, demonstraties, een uitgebreide markt en vele kinderactiviteiten biedt dit evenement voor ieder wat wils.

Bereikbaarheid
Gedurende het evenement op 25 en 26 mei is De Groene Weelde beperkt toegankelijk voor bezoekers. De parkeerplaats naast Libema zal deze dagen alleen bestemd zijn voor bezoekers van het evenement.

Op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw van het evenement start maandag 20 mei 2019, dan wordt ook het evenemententerrein omheind met hekken. De afbouw is naar verwachting gereed op donderdag 30 mei 2019. In deze periode is het evenemententerrein niet toegankelijk. Tussen Libema en het Pannenkoekenpaviljoen is het wandelpad tussen de golfbaan en Big Spotters Hill niet bereikbaar. Evenals de brug tussen de Groene Weelde en het Haarlemmermeerse Bos. 

In het gebied de Plesmanhoek zal een kleinschalige camping ingericht worden. Op wat klein oponthoud na blijven de wandel- en fietspaden toegankelijk.

2019 Afsluitingen Keltfest De Groene Weelde // keltfest_2019_afsluitingen_-liggend.jpg (49 K)

Geluid
Op beiden dagen zal er muziek te horen zijn. Voorafgaand het evenement worden enkele geluidstesten gedaan.

Contact
We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud. Mocht je toch (geluids-)hinder ervaren dan kunt je contact opnemen met de organisatie van Keltfest via https://www.keltfest.nl/contact/

Meer informatie voor bezoekers van het evenement vind je op de website van Keltfest.

 


Meer nieuws