Muddy Angel Run komt naar Spaarnwoude

Publicatiedatum: 2 mei 2019

Op 18 mei wordt het sportevenement Muddy Angel Run georganiseerd in Spaarnwoude, in het gebied de Houtrak.

De Houtrak in Spaarnwoude staat op 18 mei 2019 volledig in het teken van de Muddy Angel Run, de modderloop (Mud Run) is voor vrouwen op ieder fitnesslevel. Het parcours is ongeveer 5 km lang en bestaat uit veel grappige en modderige team-hindernissen .Voor ieder verkocht ticket en merchandise artikel doneert de organisatie €1,- direct aan borstkankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek (Nederland) / Think-Pink (België).

Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. Op dinsdag 14 mei start de opbouw van het evenement. Naar verwachting is op 22 mei het evenement afgebouwd. Op wat klein oponthoud na zullen fiets- en voetpaden in deze periode bereikbaar blijven.

Het evenement vindt plaats op 18 mei vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur. Gedurende het evenement zal het gebied beperkt toegankelijk zijn.

De deelnemers die met de auto komen, parkeren dit jaar op de aangewezen parkeerplaatsen die bereikbaar zijn via de Wethouder van Essenweg. De Base area,  bereikbaar via de Burgemeester Michielsenweg, zal afgezet worden voor autoverkeer van vrijdag 17 mei vanaf 18:00 uur tot zondag 19 mei 21:00 uur.

We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud en de deelnemers.

In contact komen met de organisatie kan via het emailadres faa@muddyangelrun.com.
Meer informatie voor deelnemers vind je op de website van Muddy Angel Run.


Meer nieuws