Mysteryland 2019

Publicatiedatum: 25 juli 2019

Spaarnwoude Haarlemmermeer staat in de maand augustus ook in het teken van Mysteryland op zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019

Camping
Ook dit jaar wordt er een camping ingericht in de Plesmanhoek voor de vele festivalbezoekers. Deze camping is geopend van donderdag 23 t/m maandag 26 augustus.

Bereikbaarheid gedurende het evenement
Gedurende het evenement zijn de gebieden rondom de Big Spotters Hill en de Plesmanhoek, en ook het Haarlemmermeerse Bos (de gemeente is hier de beheerder van) beperkt toegankelijk. Het vriendelijke verzoek aan bezoekers is om rekening te houden met oponthoud, omleidingen en verkeersdrukte. Er blijven beperkt aantal parkeermogelijkheden in het gebied. Het advies is om met de fiets te komen.

 Bereikbaarheid tijdens de op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw van het evenement start op vrijdag 9 augustus en de afbouw is naar verwachting gereed op vrijdag 30 augustus 2019. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied.

Bereikbaarheid van ondernemers
De ondernemers in het gebied blijven bereikbaar. Bij twijfel over de bereikbaarheid en openingstijden kijk dan op de website van de ondernemer of neem contact op met de ondernemer.

mysteryland kaart // 2019-mysteryland-afsluitingen.jpg (69 K)

Download hier de kaart

Download hier extra informatie over de omleidingen en routes

MH-17 Monument in Park Vijfhuizen
De grasterreinen van Park Vijfhuizen worden tijdens de festivaldagen 24 en 25 augustus mogelijk ingezet als reserve parkeerterrein. Het monument blijft altijd toegankelijk. Advies is op de festivaldagen per fiets of te voet te komen.

Geluid
Voorafgaand aan het evenement worden enkele geluidstesten gedaan. Zowel de organisatie, als de gemeente Haarlemmermeer als vergunningverlener, zullen middels geluidsmetingen op diverse locaties de geluidsniveaus controleren en er op toezien dat de geluidsnormen niet worden overschreden.

LET OP!
In de gehele periode zijn er meer verkeersbewegingen naar, van en in het gebied. Houd rekening met afsluitingen en omleidingen, extra drukte en een langere reistijd. Enkele fietspaden in de Groene Weelde en Haarlemmermeerse Bos worden gebruikt door autoverkeer, houd rekening met kruisend verkeer. Gedurende het evenement staan er verkeersregelaars verspreid door het gebied om het verkeer in goede banen te leiden. Stel gerust je vraag!

Contact
Voor vragen over de bereikbaarheid van het recreatiegebied kan contact worden opgenomen via info@spaarnwoude.nl of via 023-5202820.

Zowel voor, als na het evenement kunt u voor overige vragen, opmerkingen en klachten contact opnemen met de organisatie van het evenement of de gemeente Haarlemmermeer.De organisatie van Mysteryland is te bereiken via email: buurtgenoten@mysteryland.com.

De gemeente is ook tijdens het festival telefonisch te bereiken via 0900-1852 (“blijft u aan de lijn, u wordt doorverbonden”). U krijgt na het afluisteren van het bandje, een medewerker aan de lijn. In geval van een melding of een klacht weet de medewerker van de gemeente juist te handelen of te verwijzen naar de juiste instanties. Ook kunt u de gemeente bereiken via info@haarlemmermeer.nl.
Meer nieuws