Blijft alert en houd je aan de regels

Publicatiedatum: 19 oktober 2020

Het kabinet roept iedereen op thuis te blijven om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Mocht je even een frisse neus halen in ons recreatiegebied, volg dan de coronamaatregelen. We zetten ze hieronder nog even op een rij.

  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand. Is dat niet mogelijk, zoek dan een plek op waar het rustiger is.
  • Groepen mogen maximaal bestaan uit 2 personen, met uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.
  • Voor buitensporten geldt ook het maximum van 2 personen per groepje (exclusief instructeur), met uitzondering van sportbeoefening tot en met 17 jaar.

Ondernemers en evenementen
Eet- en drinkgelegenheden mogen uitsluitend geopend zijn voor afhalen. Hotels zijn alleen open voor overnachtingen. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we de lokale ondernemers blijven steunen. Informatieboerderij Zorgvrij is eveneens gesloten. Ondernemers hebben evenementen afgelast. Kijk voor de laatste update altijd op de site van de betreffende ondernemer.

Nachtelijke afsluiting van 22:00 tot 06:00 uur
In recreatiegebied Spaarnwoude is het niet toegestaan om tussen 22:00 uur en 06:00 uur aanwezig te zijn en geluidsapparatuur bij je te hebben. Uitzondering op het verbod geldt voor: bestemmingsverkeer, mensen die hun hond uitlaten, en personen die werkzaam zijn in de gebieden.

Het beheerkantoor aan de Genieweg 46c en de informatiebalie aan de Genieweg 50 zijn tot nader bericht gesloten. We proberen het dienstverleningsniveau zo hoog mogelijk te houden. We zijn te bereiken via info@spaarnwoude.nl.

Kijk voor actuele informatie over de nieuwe en aangescherpte maatregelen op de website van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/coronavirus


Meer nieuws