Sinterklaasdrukte op Zorgvrij

Publicatiedatum: 22 november 2018

Sinterklaas heeft gevraagd of de nieuwe Pieten op Zorgvrij mogen oefenen met het gooien van de pakjes in de schoorsteen.

In de evenementenruimte van de boerderij staat het welbekende huisje, maar nu met een grote schoorsteen. De echte Pieten oefenen in de vroege ochtenduren. Als de echte Pieten weg zijn, kunnen kinderen komen oefenen met de pakjes. En dat is nog best moeilijk.

Extra voorleesmiddag en kleurwedstrijd

Op woensdag 28 november is er een extra voorleesmiddag in het teken van Sinterklaas. Vanaf 15.00 uur zitten de vrijwilligers weer klaar met het voorleesboek. Als je er toch bent doe dan ook mee met de Pietenkleurwedstrijd. De kleurplaat kun je uiterlijk 2 december inleveren.

Poppentheater Kizzebis

Op zondag 25 november speelt poppentheater Kizzebis de voorstelling “Kadootjes”. Sinterklaas heeft nieuwe Pieten aangenomen, alleen vinden ze het moeilijk om alles goed te doen. Schoenkadootjes worden verkeerd bezorgd en Sint’s mantels raken zoek. Allerlei problemen drijven Sint tot wanhoop. Zou hij een oplossing kunnen bedenken? Er zijn twee voorstellingen, om 11.30 en 13.30 uur. Kosten zijn € 5,-- per kind, en € 3,-- voor de begeleider. Aanmelden is verplicht via KizzebisHaarlem@gmail.com.

 


Meer nieuws