Strong Viking Obstacle run in Spaarnwoude gaat door!

Publicatiedatum: 5 oktober 2021

Op 16 en 17 oktober wordt het sportevenement Strong Viking georganiseerd in Spaarnwoude, in het gebied Oosterbroek.

De Strong Viking Brother Edition en Family edition is de eerste obstacle run in Spaarnwoude dit jaar. Dit jaar krijgen deelnemers weer de kans om de uitdaging aan te gaan over het obstakel parcours.

Om de verkeersoverlast tot een minimum te beperken hebben we ook deze editie weer een aantal verkeersmaatregelen getroffen.

  • Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober wordt de Valleiweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • Op 16 en 17 oktober wordt al het verkeer voor Strong Viking via afrit r101 naar de parkeervelden geleid door verkeersregelaars.
  • Op 16 en 17 oktober wordt afrit r102 bij SnowWorld afgesloten voor in- en uitgaand verkeer. Ook wordt de Heuvelweg richting SnowWorld vanaf de Genieweg afgesloten. Bewoners kunnen bij deze afsluiting op de Genieweg nog gewoon passeren.

Op wat klein oponthoud na zullen fiets- en voetpaden in deze periode bereikbaar blijven. We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud.

2019 kaartje afsluiting Strong Viking oktober 2019 // sv3jpg.jpg (39 K)

Heb je vragen, opmerkingen of complimenten? Neem dan contact op met Floris van der Valk, projectleider Recreatie Noord-Holland, via fvandervalk@recreatienoordholland.nl
Meer informatie voor deelnemers vind je op de website van de organisatie.


Meer nieuws