Strong Viking Obstacle run in Spaarnwoude

Publicatiedatum: 26 september 2019

Op 12 en 13 oktober wordt het sportevenement Strong Viking brother edition georganiseerd in Spaarnwoude, in het gebied Oosterbroek.

De Strong Viking Brother Editie is de officiële afsluiter van het obstacle run seizoen in Spaarnwoude. Deelnemers krijgen nog een keer de kans om de uitdaging aan te gaan over het obstakel parcours.

Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode.

  • Vanaf 30 september t/m vrijdag 18 oktober april wordt de Valleiweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • Op 12 en 13 oktober wordt al het verkeer voor Strong Viking en Snow Planet via afrit r101 naar de parkeervelden geleid door verkeersregelaars.  
  • Eventuele bezoekers voor het ruitersportevenement van VarioHippiQue (FNRS manege) worden apart doorgelaten door verkeersregelaars.  
  • Op 12 en 13 oktober wordt afrit r102 bij Snow Planet afgesloten voor in- en uitgaand verkeer. Ook wordt de Heuvelweg richting Snow Planet vanaf de Genieweg afgesloten. Bewoners kunnen bij deze afsluiting op de Genieweg nog gewoon passeren.

2019 kaartje afsluiting Strong Viking oktober 2019 // sv3jpg.jpg (39 K)

Op wat klein oponthoud na zullen fiets- en voetpaden in deze periode bereikbaar blijven. We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud en de deelnemers.

Heb je vragen, opmerkingen of complimenten? Neem dan contact op met de projectleider via fvandervalk@recreatienoordholland.nl
Meer informatie voor deelnemers vind je op de website van de organisatie.


Meer nieuws