Terreinafsluiting Mysteryland

Publicatiedatum: 10 augustus 2018

Enkele terreinen en paden in de Groene Weelde zijn tijdelijk afgesloten voor recreanten in verband met Mysteryland.

Festival (25, 26 augustus)

Het festival vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Net als vorig jaar ligt het festivalterrein bij de Big Spotters Hill en de eilanden en het Haarlemmermeerse Bos. Deze terreinen zijn afgesloten van vrijdag 10 t/m vrijdag 31 augustus. We streven er naar de terreinen op 1 september weer vrij te geven. Dat hangt natuurlijk wel af van het weer. 

Camping (24-27 augustus)

Het noordwestelijke deel van de Plesmanhoek is ingericht als campingterrein. Er wordt hier gekampeerd van vrijdag 24 t/m maandag 27 augustus. De op- en afbouw van de camping duurt van 15 augustus t/m 1 september.

Op- en afbouw (10 - 31 augustus)

Het is noodzakelijk om het festivalterrein geheel af te sluiten tijdens de op- en afbouwperiode omdat het formeel een bouwterrein is, en dus voor recreanten niet veilig is. De andere delen van de Groene Weelde blijven wel toegankelijk voor recreanten. 

Alternatieve routes

Omleidingsroutes staan ter plekke aangegeven. Oversteken van de Groene Weelde naar de Haarlemmermeersebos kan via de route die is weergegeven met groene pijlen op onderstaande kaart. 

2018 omleidingsroutes Mysteryland // 2018_afsluitingen_en_omleidingsroutes_mysteryland.jpg (46 K)

2018 omleidingsroutes Mysteryland Legenda // 2018_mysteryland_afsluitingen_2018_legenda.jpg (18 K)

Meer informatie over de tijdelijke wegafsluitingen vind je op deze website (klik op het gele icoontje): http://live.andes.nl/haarlemmermeer

2018 Mysteryland icoontje // geel_icoontje.jpg (1 K)

Contact

Zowel voor, tijdens, als na het evenement kun je voor vragen, opmerkingen en klachten contact opnemen met de gemeente. De gemeente is te bereiken via info@haarlemmermeer.nl of 0900-1852. Je krijgt dan een medewerker van NVD aan de lijn. In geval van een melding of een klacht weet de medewerker van NVD juist te handelen of te verwijzen naar de juiste instanties. 


Meer nieuws