Veerplas Festival mini fest

Publicatiedatum: 21 september 2021

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september gaat het Veerplas festival los met een mini editie op het parkeerterrein.

Het tweedaags festival van maximaal 750 bezoekers wordt gehouden op het parkeerterrein van het recreatiegebied de Veerplas. 

Bereikbaarheid
Het gebied en de horecagelegenheid het Veerkwartier bezoeken blijft mogelijk. We verzoeken bezoekers met het OV, te fiets of te voet te komen. De parkeerplaats is vanaf het moment van opbouw tot en met de afbouw beperkt toegankelijk. Voor het Veerkwartier zijn parkeerplaatsen gereserveerd. 

Op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw begint op woensdag 22 september. Naar verwachting is het evenement afgebouwd op dinsdag 28 september.  In deze periode is het parkeerterrein beperkt toegankelijk. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied.

Geluid Voorafgaand het evenement worden enkele geluidstesten gedaan.

Contact
We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud. Mocht je toch (geluids-) hinder ervaren dan kunt je contact opnemen met de organisatie van Veerplas Festival. Voor algemene geen acute opmerkingen/klachten kunt ook contact opnemen met de gemeente Haarlem via de website van de gemeente. Meer informatie voor bezoekers van het evenement vind je op de website van Veerplas Festival.


Meer nieuws