Veerplas Festival

Publicatiedatum: 29 mei 2019

Zaterdag 8 juni is de Veerplas voor het derde jaar het decor van een evenement met een breed scala aan muziekgenres.

Er is een podium met muziek uit de jaren 80 en 90, een podium met disco, funk en boogy, een podium met hits van nu en podia met house DJ’s, er zijn diverse foodtrucks en bijkomende activiteiten.

Bereikbaarheid
Gedurende het evenement op 8 juni is het gebied de Veerpolder en de Veerplas beperkt toegankelijk voor bezoekers. De horecagelegenheid het Veerkwartier blijft open tijdens het festival tot 14:00 uur.

Op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw begint op vrijdag 31 mei. Naar verwachting is het evenement afgebouwd op vrijdag 14 juni. In deze periode is het evenemententerrein, in het groen aangegeven op onderstaand kaartje, niet toegankelijk. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied.

2019 evenemententerrein Veerplas // kaart.png (159 K)

Geluid Voorafgaand het evenement worden enkele geluidstesten gedaan.

Contact
We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud. Mocht je toch (geluids-) hinder ervaren dan kunt je contact opnemen met de organisatie van Veerplas Festival via telefoon 06-22028146 en op 8 juni op 06-55745501. Voor algemene geen acute opmerkingen/klachten kunt ook contact opnemen met de gemeente Haarlem via de website van de gemeente. Meer informatie voor bezoekers van het evenement vind je op de website van Veerplas Festival.


Meer nieuws