Awakenings 2017

Voorjaars festival Awakenings

Publicatiedatum: 1 mei 2024

Het festivalseizoen trapt af met Awakenings

Net als vorig jaar, is Awakenings vroeg dit jaar. Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei vindt het festival plaats in de Houtrak, onderdeel van Spaarnwoude Park.

Het festival begint beide dagen om 12:00 uur en zal om 23:00 uur eindigen.

Op- en afbouwperiode

Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied. De opbouw van het evenement is gestart op 8 mei en het evenemententerrein is omheind met hekken. De afbouw is naar verwachting gereed op 24 mei, tenzij er vertraging is door de weersomstandigheden. In deze periode is het evenemententerrein, rondom het meertje / terrassenheuvel, niet toegankelijk. Dit wordt aangegeven in het rood op onderstaand kaartje. In het zwart wordt aangegeven welke route toegankelijk blijft.

2019 evenemententerrein Awakenings // evenemententerrein.gif (452 K)

Contact

De organisatie van Awakenings wil zaken die snel opgelost kunnen worden (bijv. vuil of overlast) graag zsm weten en is hiervoor bereikbaar via info@awakenings.nl en 085-2103705. Mocht er overlast ontstaan op het gebied van geluid, omgeving of andere zaken bel dan de speciale klachtentelefoon van de gemeente op 0900 1852. Zij spelen de klachten door naar handhaving, de geluidsdienst of naar de organisatie.

 


Meer nieuws