Zorgvrij mag weer open!

Publicatiedatum: 17 november 2020

Zorgvrij mag weer open! En daar zijn we heel blij mee. Vanaf donderdag 19 november gelden de 'normale' openingstijden weer voor Zorgvrij.

Hoewel we er rekening mee moeten houden dat er tot half januari beperkingen blijven gelden om het coronavirus te bestrijden, mogen instellingen als musea hun deuren weer openen voor publiek.

Twee weken geleden moesten we onze deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Publieke locaties - zoals musea - moesten dicht. En informatieboerderij Zorgvrij valt in de categorie ‘musea’. De informatiebalie, de evenementenhal, de potstal, de toiletten en de melkdrive waren twee weken lang niet toegankelijk voor publiek. We zijn heel blij dat we nu weer open mogen. Vanaf donderdag gelden de ‘normale’ openingstijden weer.

De speeltuin met het spinnenbos en de kleine dierenverblijven, de geurtuin, de weertuin, het uilenpad, het egelbos en de oude boomgaard bleven tijdens de sluiting wel vrij toegankelijk. Uiteraard blijft dit nu zo. Vanaf donderdag starten we alles weer op. Schoolreisjes, kinderpartijtjes en de lessen worden herpakt.


Meer nieuws