Voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een nieuwe locatie in een sfeervolle, natuurlijke omgeving? Denk dan eens aan Spaarnwoude Park. Een ideale plek met meer dan 80 hectare evenemententerrein en ruimte om te ondernemen.

Ondernemingsvereniging Spaarnwoude Geeft Energie
Ondernemers van Spaarnwoude zetten zich middels de ondernemersvereniging Spaarnwoude Geeft Energie samen met de medewerkers van Spaarnwoude in voor de promotie van het gebied. Door het aanbieden van gezamenlijke arrangementen kunnen bezoekers Spaarnwoude ontdekken tijdens een dagje uit of weekendje weg.

Het bestuur bestaat uit SnowWorld (Wouter Schotel),  ActionPlanet (Ineke van der Geest), Droomparken (Teun Jansen), Villa Westend (Amanda Ros), Het Veerkwartier (Merel Jansen) en Latin Village (M’barek Ben Addi). Spaarnwoude telt ruim 50 ondernemers waarvan op dit moment 35 lid zijn van de vereniging. De voorzitter van de vereniging is Ineke van der Geest van ActionPlanet. Wil je contact opnemen met Spaarnwoude Geeft Energie? Stuur dan een mail naar maike.mehlert@gmail.com.

Spaarnwoude: natuurlijk voor evenementen
Recreatiegebied Spaarnwoude is niet alleen een groene oase, het is ook een fantastisch gebied voor ondernemers. De evenemententerreinen van Spaarnwoude beschikken bijvoorbeeld over uitgebreide nutsvoorzieningen, zijn goed bereikbaar via meerdere toegangswegen en bieden voldoende parkeerruimte. Er zijn in het gebied 10 evenementenlocaties, geschikt voor de meest uiteenlopende publieks- of bedrijfsevenementen van 100 tot 60.000 bezoekers. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen Spaarnwoude?
Neem via onderstaande gegevens contact op met de betreffende contactpersonen.

Voor evenementen met meer dan 5.000 bezoekers
Contactpersoon: Mark Schoots, telefoon: 06-81492245, e-mail: mschoots@recreatienoordholland.nl

Voor evenementen met minder dan 5.000 bezoekers recreatiegebied Spaarnwoude
Contactpersoon: Adriaan van Koeverden, telefoon 023-5202836, e-mail: avankoeverden@recreatienoordholland.nl

Voor recreatiegebieden Groene Weelde, Boseilanden, Plesmanhoek, Park Zwanenburg en Lutkemeer
Contactpersoon: Marco Riesener, telefoon: 023-5202827, e-mail: mriesener@recreatienoordholland.nl

Wil je terreingebruik aanvragen?
Je kunt in Spaarnwoude Park terreinen huren voor groepsactiviteiten, zoals bruiloften, feesten of een barbecue. Wil jij voor een dergelijke activiteit terreingebruik aanvragen? Stuur dan het formulier aanvraag terreinhuur in. 

Aanvragen ventvergunning
Ook voor het aanvragen van een ventvergunning/vergunning voor een tijdelijke standplaats is officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Neem hiervoor contact op met de beheerder via 023-5202820 of stuur een mail een naar info@spaarnwoude.nl.

Ben jij die nieuwe ondernemer?
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers om op unieke locaties in Spaarnwoude recreatievoorzieningen te realiseren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Marieke van Beugen door te mailen naar ondernemersloket@recreatienoordholland.nl.

Aanbestedingsrichtlijn
Recreatieschap Spaarnwoude heeft een aanbestedingsrichtlijn opgesteld ten behoeve van aanbesteding van werken, leveringen en diensten. Lees hier de volledige aanbestedingsrichtlijn

Ondermandaat
Recreatie Noord-Holland heeft de bevoegdheid om in naam van bestuursorgaan Recreatieschap Spaarnwoude besluiten te nemen. Bekijk hier dit volledige ondermandaat/ ondermachtigingsbesluit.

Overige regelingen
Ook andere regelingen met betrekking tot ondernemerschap binnen recreatieschap Spaarnwoude zijn uitvoerig gedocumenteerd. Lees hier het mandaat/machtigingsbesluit t.b.v. het hoofd uitvoeringsorganisatie van Recreatie Noord-Holland NV, de organisatieverordening/regeling basismandaat en de raamovereenkomst voor uitvoering van werkzaamheden.